Kadıköy Kurye

Kadıköy kurye olmak için ne yapmalıyım nasıl kurye olunur? Kurye olmak için ne yapmalıyım, nasıl olabilirim? Motorlu kurye nasıl olunur, olmak çok zor mu? Kurye olmak için neler gerekiyor ve olmanın yolları nedir?  Bu sorun hiç şüphesiz trafiktir. İstanbul günün her saatinde trafiğin yoğun olduğu büyük bir ildir. Özellikle köprü geçişleri hemen her saat yoğundur. İstanbul halkı vaktinin önemli bir kısmını trafikte geçirmek durumunda kalmaktadır. Yani adresinizden alır ve gönderilecek adrese iletir.

Kadıköy kurye olurum diye soranlar için ilk makalemizi yayınlıyoruz. Bunların çoğu olarak hayatlarını sürdürüyor. Bu arkadaşlar ekmek parası kazanmak için her gün motor üstünde kaza yapmadan hizmet vermeye çalışıyorlar. Firma çalışanlarının tamamı gerekli eğitimleri almış, sektörde deneyim kazanmış, güler yüzlü, genç ve dinamik bir ekipten oluşmaktadır. Araçlar her tülü hava koşullarına göre gerekli donanımlara sahiptir. Müşterilerin müşteri hizmetlerini aradığında sadece iletileri verir.

Kadıköy kurye bir çok sektörde hizmet veren bir sistemdir. Burada bunun dışında, pizza, hamburger, kebapçı, lahmacuncu, sucu gibi ve yeni çıkan bir çok uygulamanın elamanları ve ve daha bir çok sektör dalı vardır. Şimdi ile biz sizlere anlatmaya çalışacağız. Kurye olmak için daha önce sizlere bu konu ile alakalı ana ve bilgilendirme yazımızı kısaca yazmıştık. Şimdi ise bu konumuzun ikinci aşamasına geçiyoruz. Arkadaşlar bize sorarsanız sakın. Yani ilgili kuryenin alması için adresi bildirmesi yeterlidir.

Kadıköy kurye geç olmaz. Her türlü soru için web sayfasından ya da müşteri hizmetlerinden destek alınabilir. Daha sonra herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur. İletiyi almak üzere gelen kurye ekibine iletiyi ve gönderilecek adres bilgisini vermesi yeterlidir. Çalıştırma diye haykırıyorlar. Ben her marşa bastığımda motorun içinden bir ölçü benzin egzos borusuna sıçrıyormuş. Kapağı açtık bir baktık ki meğerse benzin tahliye hortumu yırtılmış. Tek tasa bu olsa yeniden iyi! Avrupa yakası semalarından.

Acıbadem Kurye

Acıbadem kurye hizmeti ile İstanbul her ilçesinin tüm bölgeleri ve semtlerine çalışmamız vardır. İstanbul da her yere gitmeyen pek azdır sanırım. Çalışmamız burada bulunan çok büyük firmalarda bizim sayemizde biraz olsun rahat ettiler, öylece dışarıya fazla iş vermedikleri için bizim işlerimiz çok azaldı. Günün her saati hizmet vermektedir. Zamandan önemli ölçüde tasarruf edilmiş olur. Çünkü kuryeler hem trafik olmayan yollardan giderler, hem de hareket kabiliyetleri gelişmiş olduğundan hızlı manevra yapabilirler.

Acıbadem kurye her konuda olduğu gibi zaman konusunda bir çok sorunu halletmiştir. İşte gerçekleştirirken yaşanan büyük sıkıntılardan birisi trafik koşullarının çok yoğun olmasıdır.İstanbul içi Büyükçekmece, Silivri, Çatalca gibi İstanbul ilçeleri ile yakın olması onun aynı zamanda. Bizim ile iletişim kurmanın zaman zaman gerektiği bu ilçede en hızlı paket teslimini çalışması ile var olan çalışan yaklaşık olarak yüzlerce moto kurye firması bulunmaktadır. Harleyciler patır patır patlayan motor sesleriyle süratle uzaklaştılar.

Acıbadem kurye misyonu olarak her zaman ileriye dönük çalışmalar veriyoruz. Verdiğimiz hizmeti en ciddi ve en iyi şekilde vermeye gayret ediyoruz. Bir de bunların yanı sıra araçlar araç takip cihazları ile takip edilirler ve en uygun güzergah hakkında kuryeye sürekli yönlendirmelerle destek olunmaktadır. Kargoya verilen tüm eşyalar en az üç kez el değiştirdikten sonra adrese iletilmektedir. Önce kargonun çıkacağı kargo şubesine ileti bırakılır. İleti o noktadan alınıp araca yüklenir.

Bostancı Kurye

Bostancı kurye sistemi tarafından hizmet verilmesi noktasında tüm İstanbul içine elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Uzaktan davulun sesi hoş gelir anlamında, birçok insan ve firma tarafından kurye hizmetleri çok rahat ve kolay bir hizmet görünmesine rağmen firmamız tarafından karşılaşılan zorluklar bilindiğinden dolayı bunlar rahatça aşılıyor. Nabzı her daim yüksek olan İstanbul’un kalabalığı ve trafiği oldukça fazla vakit ve efor kaybettiriyor. Ne yaparız, nasıl kurtarırız beni diye soruyorum.

Bostancı kurye tarafından gelen personelimiz yine sadece sizin eşya ya da evrakınızı teslim alarak teslimatların yapılacağı noktaya ulaşıp gönderiler yerine ulaştırılmasını sağlıyor. Sadece size özel olarak hizmet vermek üzere yola çıkan kurye elemanlarımız hr zaman mevcuttur. İletinin gönderileceği adrese en yakın şubeye getirilir ve bırakılır. Sonra da kargo çalışanı iletiyi adrese teslim eder. aRTIK iletiler gönderen kişinin bulunduğu adresten alınır el değiştirme olmadan alıcı adresine doğru yola çıkılır ve adrese iletilir.

Bostancı kurye bu konuda bilindik çözümler maalesef kifayetsiz kalmaya başladı. Neyse ki kuryeler imdada yetişti ve bu biçim sorunlar tarihe karıştı. Her türlü evrak ve kargonun, kısa zamanda istenilen adrese yetişmesi artık asla te kolay olsa gerek. Yağmur insafsızca yağmaya başladı. Yetmedi, doluya döndü. HGS binası kapalı. Binanın yanında balkondan bozma ucuz pimapenle çevrilmiş mini bir alan var. Oraya sığındım. Dolu bitmedi. Yarım saatten uzun süre bekledim. O sırada da benim ustayı arıyorum.

Caddebostan Kurye

Caddebostan kurye sistemi tarafından hizmet verilmesi noktasında tüm İstanbul içine elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Uzaktan davulun sesi hoş gelir anlamında, birçok insan ve firma tarafından kurye hizmetleri çok rahat ve kolay bir hizmet görünmesine rağmen firmamız tarafından karşılaşılan zorluklar bilindiğinden dolayı bunlar rahatça aşılıyor. İş tarafından gelen personelimiz yine sadece sizin eşya ya da evrakınızı teslim alarak teslimatların yapılacağı noktaya ulaşıp gönderiler yerine ulaştırılmasını sağlıyor.

Caddebostan kurye bu piyasa içinde bulunan acil ve hızlı servislerden biri olarak geçer. Express, acil ve hızlı servisi aynı anlama gelmektedir. Firma olarak bu sektör içinde verilen bütüdür. Dolu var gelemeyiz, dolu bitince karşıya geçen bir dostla sana hortum alet edevat yollarız, sen değiştirirsin! Bizi geldiğine derleriz,” dedi. Başka şansım da yoktu, yeniden “Eyvallah,” dedim. Kahramanımla tanışmaÜmitsizce ama büyük bir sabırla dolunun bitmesini beklerken iki kurye motoru geldi. “Sanırım bujime su girdi, motor stop etti.

Caddebostan kurye hizmeti. Yani istediğiniz zaman diliminde yani 7/24 müşteri hizmetlerini arayarak ileti gönderebilirsiniz. Müşteriler müşteri hizmetlerini arayarak gönderi hakkında sorulan yanıtlara göre ücret hakkında yaklaşık bir fiyat alabilirler. Hava azıcık derleyene kadar şurda bekleyeyim,” dedi bıyıklı kurye. “Siz yeniden şanslısınız köprünün bütün ortasında benzin hortumum yırtıldı. Kala kaldım buralarda,” dedim. Artık çaresizlikten mi, eziklikten mi öğrenmem; yeri geliyor insan başına gelen.

Erenköy Kurye

Erenköy kurye en başarılı ve en iyi kurye sistemidir. Motorlu kurye servisi olarak en acil kurye ve en hızlı kurye servisi veren firmayız. Hizmet veren en uygun kurye ve en ekonomik kurye sistemi ile ucuz, kaliteli dürüst çalışır. O an “Ne yapıyorsun lan,” dahi diyemedim. Çaresizlik işte! Hortumlar çürümüştü, benzin filtresini çıkartıp kısalan hortumları bağlayıp idareten beni konuta götürecek bir kumpas kurmaya çalıştık. Üç dört senelik motor serüvenim var, ama motor işlerinden hiç kavramam.

Erenköy kurye kurumsal makûs hadiseyle ve çaresizliğiyle dahi böbürlenebiliyor, dost! Azman dolu parçaları usulca yerini ince yağmur damlalarına vazgeçince bıyıklı kurye yoluna devam etti. İsminin Cuma olduğunu söyleyen öteki kuryeci genç dost, “bir bakalım şuna,” dedi ve makus şansıma ortak olmak için benimle motora doğru yürümeye başladı. İşte başlıyor. Ağabey motorun garantisi devam ediyor mu?”Yok yahu, on yaşında bu!”Cuma, Buck marka çakısını çıkarttı ve benzin hortumlarını kesmeye başladı.

Erenköy kurye hiç tanımadığım bir gence motosikletimin kas ve iskelet sistemini devrederken, iş öğrenmez gibi görünmeyip, karşı tarafa göz dağı vermek ismine, saçma subuk yorumlarda bulunmaya başladım. Bir ara kara cehaletimle: “Ama benzin filtresiz olmaz, Cuma,” diye homurdandığımı anımsıyorum. “Ağabey sen yolda kalmışsın, seni konuta götürmeye çalışıyoruz. Benzin filtresiz de gidebilirsin,” diye hafiften çıkıştı bana. Bir an gülme geldi bana. Cuma, Robinson ağabeysini ıssız HGS adasından.

Fikirtepe Kurye

Fikirtepe kurye ne iş yapar ? Her sistemi tarafından hizmet verilmesi noktasında tüm İstanbul içine elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Uzaktan davulun sesi hoş gelir anlamında, birçok insan ve firma tarafından kurye hizmetleri çok rahat olur. Yani kurtarmaya çalışıyordu sonuçta.Kaygılı bekleyişCuma eksantrik bir tipti. Survivor Atakan’a benziyordu azıcık. Üniversite filan okumamıştır herhalde ama, yaşamda kalabilmek için kendince usuller geliştirmiş. Meraklı, motor işlerinden iyi kavrıyor.

Fikirtepe kurye hadiselere yaklaşımı hep çözüm odaklı. Her bir problem çözülecek yeni bir uğraşı gibiydi onun için. Boruları kestik biçtik, yine mandallarla sıkıştırıp, monte ettik. Dualarla kontağı çevirdik, birkaç sınamanın sonunda motoru boğmadan çalıştırdık. O kadar mutlu oldum ki, gayri ihtiyari yerimden zıplayıp Cuma’ya sarılır gibi oldum. “Kardeşim, sana minnetarım. Senin için ne yapabilirim, lütfen çekinmeden söyle,” dedim. “Ağabey, yok ben hiçbir şey istemiyorum,” dedi.

Fikirtepe kurye sistemi ile ucuz, kaliteli dürüst çalışır. Tüm bu sürecin ardından teslimatın yapılacağı noktaya ulaşarak isteğiniz halinde sizlere gönderinin yerine ulaştığına dair tekrar bilgi verebiliyoruz. Firmamız, moto kurye çalışmalarında başarılı hizmetleri adından söz ettirmektedir. Kurye, sektörü ilgili her konuda uzmanlaşmış olan çalışanlarımız ve en son teknoloji ürünlerle donatılmış araçları ile siz değerli müşterilerimizin taleplerinde ilk tercih ettiği firmalardan birisi olmanın memnuniyetini yaşamaktayız.

Göztepe Kurye

Göztepe kurye İçimden para vermek geçiyordu ama ufak düşürücü bir şey mi olur acaba diye düşündüğüm sırada; “ağabey sakın para filan vermeyi usundan geçirme. Ama şu işleri de azıcık bil. İnsan yaşamda sahip olduğu her ne varsa ucundan kıyısından da olsa ne işe verim, nasıl çalışır bir bakmalı, bilmeli,” dedi. “Motorunda mini bir alet çantası ve çakı da bulundur bence,” diye ilave etti. Eğitimlerde, seminerlerde her fırsatta söylediğim o klişe tümcem geldi usuma: “Yaşamımıza aldığımız her teknoloji bizi bir yerimizden ısıracak.

Göztepe kurye özellikle bir çok firmanın gün içi özel ve hemen gitmesi gereken teslimat olabilmektedir. Bu gibi durumlar için servisi hizmetleri taşıma işlemleri gerçekleştirmektedir. Bu servisi ile gün içinde yollayacağınız her malzemeyi bizim ile hemen yollayabilirsiniz. Bunları ilkin bir sorgulamalı, nasıl çalışır bir bakmalı!“ Eee, ne oldu Hakan beyciğim, öyle ezberden şiir okumakla olmuyor işte! Kaldın mı köprü ortasında! “Eyvallah, Cuma!” dedim.Cuma; “ağabey sana HGS’den ücretsiz geçmeyi de göstereyim mi,” dedi!

Göztepe kurye İstanbul içi, motorlu kuryelerle kargo ve kurye paketleri taşıması yapmaktadır. 2013 yılından beri başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok noktasına kurye hizmetleri sunmaktayız. Uzun yıllar çalışmanın vermiş olduğu bilgi ve deneyim sayesinde siz değerli müşterilerimizin içi rahat. Merakıma yenik düştüm, yok kardeş, o eksik kalsın,” diyemedim. Motorlara atladık, geçişimizi yaptık. Acıbadem E5 ayrımında motorcu selamıyla yolları ayırdık.Ne gündü!Bugünlerde markete gidenlerin tepkisi şu: Eyvah.

Hasanpaşa Kurye

Hasanpaşa kurye servisi kalite bir şekilde çalışıyor. Fakat diğer bir çok firmada artık kalite tamamen bitiyor. Her kez bu işi yapıyor. Değerli arkadaşlar ve müşterilerimiz firmamız her zaman güven ki ve kaliteli bir şekilde çalışmaktadır. “Ne pahalı ne değil kavrayamıyorum!”. İşte enflasyonun, özellikle de öngörülmeyen enflasyonun ekonomiye en büyük hasarı da burada. Maliyetlerin genel seviyesi yükseliyor ama elma maliyeti ile armut maliyeti aynı oranda yükselmiyor. Birinin üreticisi piyasadaki balansı yanlış öngörüyor.

Hasanpaşa kurye birde bu çevre içinde şehirler arası olarak hem motosikletler çok çabuk oluyor. Hayat rahat bizim ile hem de hava hizmeti ile tüm şehirlere aynı gün teslimat yapabiliriz. Sonuçta ekonomideki göreli talep ve arz balansları bozuluyor. Piyasa ekonomisinde kaynak dağılımı maliyet mekanizmasıyla tanımlandığı için faydalılık azalıyor.Göreli maliyetlerdeki bozulmayı hemen hissedebileceğiniz alan işgücü maliyetleri, başka bir deyişle fiyatlar. Besin maliyetleri, benzin, elektrik çoğalıyor; bakıyorsunuz ücretler o kadar çoğalmıyor.

Hasanpaşa kurye olarak istediğiniz evrak yahut paketleri İstanbul içinde istediğiniz iki adres arasında kısa süre içerisinde ulaşımını sağlamaktayız. Firmamız, teknolojiyi yakından takip ederek günün her daim ilerisinde olarak sizlerin memnuniyetini en yüksek seviyede tutmayı amaçlamaktadır. İstanbul içindeki her türlü evrak, belge, hediyelik eşya ve diğer eşyalarınızı adreslerinizden alarak istediğiniz adrese kısa sürede, makul fiyatlarla ve hasarsız bir şekilde bırakmaktayız. Bunun bir hayli sebebi var.

Moda Kurye

Moda kurye birincisi ürün maliyetleri belki her hafta çoğalıyor ama ücretler çoğu işyerinde senede bir aktüelleniyor. İkincisi, patron ücret çoğalışını enflasyonun genel seviyesi üzerinden yapıyor ama herkesin enflasyonu kendine. Yoksullar; besin, elektrik gibi maliyetlerdeki fazla çoğalıştan daha çok etkileniyor. Zenginler; yurtdışı seyahatleri, puro, çanta gibi ürünlerin maliyet çoğalışlarından mağdur. Sonuçta göreli maliyet dengesinin bozulması herkesi mağdur ediyor.Görünen o ki enflasyon çağına girdik.

Moda kurye sadece Türkiye’de değil dünyada da. ABD’de son 40 senenin enflasyon rekoru kırıldı. Öteki piyasalarda da vaziyet eş. 21 Mayıs 2021’de “kıtlık çağına girdik” diye yazmıştım. Enflasyonun bu seferki sebebi fazla arzdan ziyade talep kısıtları. O sebeple de merkez olarak burada tamda bankalarının faiz yükseltmesiyle enflasyonun önüne geçilebilecek mi bilmece. Kaldı ki rekor seviyedeki evrensel borç yükünü hakikat olarak eritme lüzumu sebebiyle faizlerin yeteri kadar artırılacağına da inanmıyorum.

Moda kurye COVID-19 talep darboğazları karantinalar sebebiyle duran fabrikalarla başlamıştı. Bugünkü temel kısıt ise COVID-19 sürecinde evinin huzuruna alışan bir hayli şahsın artık çalışmak istememesi. Gelişmiş ülkelerde kamyon sürücüsünden garsona kadar bir hayli işe personel bulunamıyor. Muhacirlerine meşru muhakkaklık sağlamayan Türkiye gibi ülkelerde sıkıntı daha da büyük. Geçen hafta Domino’s Pizza İngiltere’de pizzasını gelip restorandan alan alıcılara 3 pound bahşiş vereceğini açıkladı.

Suadiye Kurye

Suadiye kurye eskiden alıcı kuryeye bahşiş verirdi, bugün restoran alıcıya kuryelik yapsın diye bahşiş veriyor.Daha evvel eş bir talep şoku 1974’te Araplar İsrail’i destekledikleri düşündükleri Batı ülkelerine petrol ambargosu koyunca yaşanmıştı. Enflasyon 1974’te %18’den 1977’de %47’ye yükseldi. Türkiye’de sendikacılığın altın seneleri de o zamanlardı. Ana sebebin öngörülemeyen enflasyon sebebiyle göreli maliyetlerin bozulması olduğunu unutmayalım. 1986’da %30 olan enflasyon 1989’da %68’e çıkınca da olsun.

Suadiye kurye ile hizmet verdiğimiz semtler ve çalışmalarımız, Avrupa yakasında, Sarıyer, Kağıthane, Beşiktaş, Beyoğlu, gider. Zaman, hepimiz için fazlaca değerli. Hayat şartları ve yorucu kent temposu yüzünden birçok insan zamanla yarış halinde. Zonguldak’taki madencilerin Ankara yürüyüşüyle anımsanan büyük emekçi hareketi yaşanmıştı. Turgut Özal o zaman maden emekçilerine büyük zamlar vermişti. Aradan otuz sene geçti. Şimdi yeşil mutasyon sebebiyle dünyanın her yerinde kömür madenlerinin.

Suadiye kurye söz mevzusu olan şehir İstanbul ise; durumun biraz daha ciddi bulunduğunu söylemek gerek. Tercih ettiği sektörünün lider firması olarak, sektörde yeni kurulan firmaların örnek aldığı firma olarak adlandırılmanın bilinciyle dürüst ve ahlaklı bir şekilde çalışmaktayız. Kuryelerin bir noktadan başka bir noktaya bırakılmasında çok önemlidir. Yani kapanması gündemde. Trendler değişiyor, herkesin yeniliklere ayak uydurması zor.Kuryelere geri dönelim. Türkiye’de de kayıtlı çalışan kuryelerin fiyatları, değişik olabiliyor.

Şaşkınbakkal Kurye

Şaşkınbakkal kurye geçen sene sektörü yurtdışından giren milyarlarca dolar yabancı sermayenin etkisiyle piyasanın üzerine çıkmıştı. Başka Bir Deyişle bu sefer de başka bir dış faktörle göreli maliyetlerin dengesi bozulmuştu. Özellikle çevrimiçi süpermarket işinde aslında pek para yok. Düşünün bayağıda bakkaldan kendi aldığınız ürünü birisi motorla ayağınıza getiriyor. Bu her siparişte hasar edilmesi demek. Bu sektördeki oyuncuların kısa vadeli tasayı daha çok kullanıcı kazanıp işletmenin bedelini artırmak.

Şaşkınbakkal kurye en başarılı acil servisi olarak en acil kurye ve en hızl veren firmayız. Ancak bu gidişatın sonsuza kadar sürmesi olası değil. Bu sene tüm dünyada beklenen parasal daralmaya paralel olarak sektördeki oyuncular azıcık maliyetlerime dikkat edeyim diye fiyatları enflasyon kadar artırınca kıyamet koptu. Belirli ki kuryelerin enflasyon oranı vasati enflasyondan değişik. Orhan Gencebay’ın dediği gibi “Herkes ben haklıyım diyor / Haksız olan kimdir? / Haklısın haklı / Bence sen de haklısın.”

Şaşkınbakkal kurye en uygun kurye ve en ekonomik kurye sistemi ile ucuz, kaliteli dürüst çalışır. Şaşkınbakkal Kurye bu gibi sorunların çözümü için verdiğimiz bir hizmettir. Gönderileri normal ya da acele olarak sınıflandırır, müşterilerimizin taleplerine gore planlama yapar ve teslimatları istenilen zamanda gerçekleştiririz. İhtiyaca nazaran Vip hizmetinden faydalanmanız da olası. Kişiye özel olarak verilen bu hizmet hayal edilenden daha azca bir müddette teslimat sağlayabiliyor. Bundan sonra ne olacak göreceğiz İnşallah.

Kızıltoprak Kurye

Kızıltoprak kurye tepkileri gösteriyor ki enflasyon öngörülemez biçimde devam ederse ve yaşanan ekonomik mutasyona müteveccih etkin işgücü siyasetleri uygulanmazsa önümüzdeki aylarda bir hayli sektörde çalışma sulhunun bozulmasına hazırlıklı olmalıyız. Bu yazımızda sizinle bir Hepsiburada teşebbüsü olan Hepsiexpress’in saha kurye takip uygulamasının yine yazılma aşamasını, bu yolda yaşanan güçlükleri, alınan mimari kararları, neden bunların seçim edildiği, nelerin sınandığı ve galibiyetli.

Kızıltoprak kurye günlük hayatın sekteye uğraması ve yürütülen işlerin aksaması anlamına geliyor. Yeterli özellikle teknolojik cihazlar kullanmak gibi özellikler istendik bir sonuca ulaşma noktasındadır. Yani olduğu gibi Hepsiexpress’in sahayı yeni uygulamasında nasıl hakimiyet altına aldığı hakkında sizlere merak uyandıracak. Bu mevzu üzerine uygulama geliştirecek dostlarımıza esin ve misal olacak bir yazı derledim.Sürecin başından başlarsak şayet öncelikle eski takip uygulamamızdan başlamamız gerekmekte.

Kızıltoprak kurye bu piyasa içinde bulunan acil ve hızlı servislerden biri olarak geçer. Express, acil ve hızlı servisi aynı anlama gelmektedir. Firma olarak bu sektör içinde verilen bütün hizmetlerini size sağlamaktan her zaman içimizde sevinç ve mutluluk duyuyoruz. Güzel bir şekilde, seviyeli ve ağır ağır olmanın biraz hızlı hali olarak çalışıyoruz. Koşullar, hatta hava şartları mutlaka gecikmeden istenilen adrese teslimatı gerçekleştirir. Normal araçlarla trafik sorununu aşmak oldukca zor ve ciddi anlamda vakit yitirilmesine niçin oluyor.

Koşuyolu Kurye

Koşuyolu kurye en eski uygulamamız zamanında performans metriklerini karşılayabilen fakat Hepsiexpress’in büyümesi saha üzerinde bilgi akışının artması-hızlanması ile uygulama artık yetersiz hale gelmiş olup gecikmeler kasılmalar kullanım sırasında kilitlenmesi vs. sorunlar ile artık buranın sonunun geldiği anlaşılmış olup yeni bir projenin yazılması ve buranın kademeli olarak hayatımızıdan çıkarılması gerektiğine karar alındı. İlk sorumuz şu oldu biz bu projeyi ne ile yazmalıyız? Çok basit gibi duran ama çok büyük bir soru.

Koşuyolu kurye servisi İstanbul’un her köşesine hızlı ve güvenilir teslimat sağlayabilir. Kadıköy başta kurumsal firmalar olmak üzere hepimizin kurye çalışmalarımızda tercih ettiği meslek elemanlarıdır. Yani öncelikle natürel ki yazılım dünyasının 2 devini doğrudan listeye aldık React ve Vue fakat bunun yanında bunlarla alakalı sorularımız da fazlaydı acaba bu işin altından kalkabilirler mi? Saha üzerinde çok fazla kuryemiz var bunun yanında tüm kuryeler haritaya dökülecek ve her birinin anlık konumları var.

Koşuyolu kurye bu piyasa içinde bulunan acil ve hızlı servislerden biri olarak geçer. Express, acil ve hızlı servisi aynı anlama gelmektedir. Firma olarak bu sektör içinde verilen bütün hizmetlerini size sağlamaktan her zaman içimizde sevinç ve mutluluk duyuyoruz. Görüldüğü suretiyle her insana ve her duruma bakılırsa kurye hizmeti alabiliyorsunuz. Üstelik şahıs, gönderi yapmak için kargo şubesine gitmek zorunda da değil. Profesyonel çalışma arkadaşlarımız size gelmiş olarak halen devam etmektedir.

Ziverbey Kurye

Ziverbey kurye sistemi tarafından hizmet verilmesi noktasında tüm İstanbul içine elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Uzaktan davulun sesi hoş gelir anlamında, birçok insan ve firma tarafından kurye hizmetleri çok rahat ve kolay bir hizmet görünmesine rağmen firmamız tarafından karşılaşılan zorluklar bilindiğinden dolayı bunlar rahatça aşılıyor. sürekli olarak Web Socket ile dinlenecek ve bu saha üzerinde tüm bu bilgilerin anlık yenilenmesi demek. Ufak bir matematik yaparsak 2.000 etkin kurye.

Ziverbey kurye tarafından gelen personelimiz yine sadece sizin eşya ya da evrakınızı teslim alarak teslimatların yapılacağı noktaya ulaşıp gönderiler yerine ulaştırılmasını sağlıyor. Sadece size özel olarak hizmet vermek üzere yola çıkan durumdur. X kurye başına dakikada 5 aktüelleme bilgisi = 10.000 bilgi aktüellemesi başka bir deyişle bir bakıma render harekâtı, fantastik bir yük değil mi? sayılar misal açısından minimal yakalandı asıl sonuç ve sayıların bundan çok daha yüksek olduğunu düşünebilirsiniz.

Ziverbey kurye elemanlarımız mevcuttur. Taşıma sırasında sorun yaşanmadan güvenilir bir taşımacılık hizmeti sunma konusunda başarılı hizmetler göstererek her daim müşterilerinden teşekkür şeklinde geri dönüşler alarak çalışma hayatına devam etmektedir. Eşyalarınız, yakın mesafelerde yarım saat, uzak mesafelerde ise 1-2 saat içerisinde verir. Tüm bu yükü düşündüğümüz zaman usumuza acaba daha hafif teknolojilere mi yönelsek diye bir düşünce oluştu ve Svelte üzerine bir araştırma yapmaya başladık.